20. november 2010

Bulletin & photo de finissant

Det blir dårlig med oppdatering på hva som skjer her borte, men det er alltid så mye som har skjedd, og når jeg endelig setter meg ned for å fortelle alt, er som om jeg ikke har noe å skrive i det hele tatt. Tre måneder har gått, og alt er liksom blitt normal hverdag.

Over til det jeg egentlig skulle si. Vi har fått bildene vi tok for en stund siden, og selv om jeg ikke er ferdig med skolen og kan skryte over at jeg har fått diplomen, så skal jeg selvfølgelig poste bildene.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vi har også vært på skolen og hentet "bulletin", som er et hefte med karakterene i alle fagene fra første etappe. Det funket litt som en foreldresamtale, men man snakket ikke bare med klasseforstanderen, men med alle lærerene man ville. I kantinen, på biblioteket og på "place publique" satt alle lærerene på skolen med en liten pult og man gikk rundt og "slo av en prat" med dem man ville. Det var valgfritt om man ville være med, og stort sett var det bare foreldre der. Her er karakterene mine hvis det skulle være av interesse:

Fag
Prosent/karakter
Fransk
66 %
Engelsk
94 %
Naturfag
Ikke evaluert
Matte
90 %
Historie
84 %
Samfunnsfag
80 %
Kunst
95 %
Gym
82 %
Prosjekt
91 %
Etikk
92 %

Jeg står altså i alle fag! Jippi! Naturfag teller ikke første etappe, for han ville vente til jeg forstår mer av språket og får en mer "rettferdig" karakter som ikke trekker meg ned resten av året.

I morgen er det shopping (igjen :)))) og jeg ønsker alle en fin helg. Bye!

2 kommentarer:

  1. Du så kjempe kul ut på bildet med den røde drakten/kappen/kjolen/jakken. Som eg skikkelig smarting!!
    Du er jo bedre i GYM enn samfunnsfag!

    Savne deg kjempe masse, VELDIG glad i deg.

    SvarSlett
  2. omg, du e jo kjempeflink!! du gjør det bedre på fransk skole enn eg gjør det på norsk. hehehihi.

    SvarSlett