29. november 2010

Juleforberedelser, langhelg og turnering

Julen nærmer seg med stormskritt og tiden flyr fortere enn noen gang. På onsdag er det første desember, og jeg gleder meg mer enn noen gang til å åpne første luke (gave) i kalederen som henger så fint på tavlen over PC-en min, spesialsendt fra Skotland og Norge. Det eneste som mangler nå, er at snøen holder seg fin og hvit (og ikke minst eksisterende) frem til jeg endelig kan si at julen har begynt. Da vil alt være i boks!

Image and video hosting by TinyPic

Men selv om alle lukene i julekalender gjenstår, skal jeg ikke legge sjul på at jeg allerede har begynt å komme i julemodus. Alle julegaver er sendt, juleklær er kjøpt inn og de fleste julekortene til onkler og tanter er skrevet. Og for å ikke glemme den store fine pakken jeg så naiv gikk (les: GIKK) for å hente på posten. Det var lettere å komme seg frem enn tilbake fra posten, for å si det slik. Men det var helt klart verdt det, for inni fant jeg masse masse godteri, enda flere julekalendergaver, norske blader, klær, gaver, gaver, gaver, gaver til vertsfamilien, gaver til meg - rett og slett et fint stykke norge til Mari fra verdens beste foreldre, søsken, søskenbarn, tanter og onkler. Tusen takk alle sammen!

Image and video hosting by TinyPic

På fredag våknet jeg til den kjekke beskjeden at skolen var stengt pga. for glatte veier for skolebussene, og jeg fikk en uforberedt langhelg. Jeg tilbrakte en rolig og veldig fin fridag hjemme alene, hvor jeg stort sett befant meg på kjøkkenet med mine to store prosjekter for dagen: skoleboller og pizza. Skolebollene falt igjen i smak for både store og små, og pizzaen ble også en suksess da de små jentene fikk være med å legge på ost og det de ville ha på. Alt i alt en veldig avslappende og fin slutt på en ellers travel uke.

Image and video hosting by TinyPic
Mmmm...

Resten av helgen har jeg vært i baby shower og spilt i enda en badmintonturnering. Når det gjelder badminton, så skal jeg ikke skryte på meg at jeg har blitt superdupergod og vinner alt, men jeg blir litt og litt bedre for hver trening. Det ble ingen seier denne gangen heller, men bedre resultater likevel. 21-19 og 15-10 var de to beste, og neste gang klarer jeg kanskje å vinne én liten match. Kanskje.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå er det snart sengetid, og jeg lukker igjen laptopen for denne gang. Håper som vanlig at alt står bra til hjemme i Norge og at gavene jeg har sendt kommer frem før jul. Store første-søndag-i-advent-klemmer fra Québec!

2 kommentarer:

  1. Ylva, som savner Mari01 desember, 2010

    ÆÆÆ. Dokker spille to og to. Og Badminton! Du er flink. Love You.

    SvarSlett
  2. savne Kameralek innlegg :) du tar ekstremt gode bilder, kansje du deltar i konkuransen på sidå mi?

    SvarSlett