22. september 2010

Prøver, lekeplass og svømmetrening

For hver dag som går føler jeg meg mer og mer hjemme her borte i det store utland. Jeg forstår nesten alt som skjer rundt meg (og trenger ikke lenger bli snakket til r-o-l-i-g og t-y-d-e-l-i-g) og blir stadig vekk forbauset over meg selv når jeg plutselig sier ting på fransk jeg ikke en gang visste jeg kunne. Jeg har også kommet inn i faste rutiner og vaner, og jeg går ikke like mange omveier for å finne klasserommene til hver time.

Sånn faglig går ting helt greit. Jeg får ikke supergode karakterer, men det har faktisk skjedd opp til flere ganger at jeg har fått bedre enn gjennomsnittet i klassen. Engelsk er helt klart det faget jeg er flinkest i, men selv om det er litt for enkelt er det i engelsktimene jeg for øyeblikket trives best. Jeg har aldri før satt så stor pris på å høre et språk jeg forstår uten problemer.

Fransken er det faget med flest tester, og som regel innebærer det å skrive en liten tekst hvor man skal mene noe. På den første teksten fikk jeg 1/12 på det språklige (skårer som regel best på innholdet), men sist gang fikk jeg 3/12 – og det er jo en liten forbedring!

Er ganske spent på hva jeg får på matteprøven og naturfagsprøven jeg venter på…

Sånn ellers var jeg på restaurant på mandag etter skolen med Krystel, Véro, Jo, Felix, Fred, Audry og Michelle. Etterpå "hang" vi på en lekeplass, som endte opp med masse morsomme bilder og veldig mye latter. En koselig dag/kveld!

Image and video hosting by TinyPic
Krystel og Vero på lekeplassen!

Image and video hosting by TinyPic
Meg i en barnedisse. Et av de øyeblikkene som er utrolig morsomt akkurat der og da, men bare flaut når du tenker tilbake på det.

Image and video hosting by TinyPic
Véro, Krystel, Jo og moi. Frem til nå mine nærmeste venner.

Image and video hosting by TinyPic
Hele gjengen minus Felix og Fred som nektet å være med på bildet.

Og så tre bilder av mine to nydelige småsøstre på svømmetrening.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har forresten melt meg på badminton og dans, og i dag var første badmintontrening! Det var veldig gøy, men vanskeligere enn jeg hadde trodd. Jeg var ikke så veldig flink i forhold til dem som har spilt i over 4 år, men jeg ble kjent med flere folk og hadde det utrolig kjekt. Nå har jeg gangsperr i armene…

På fredag er det fri, og på lørdag skal jeg til Montréal med Véro, Jo og Krystel! Vi skal se på ballkjoler til ballet (som er i juni, men mange har allerede funnet kjole) og jeg gleder meg kjempemasse. Skal prøve å huske å få tatt litt bilder!


À bientôt!

2 kommentarer:

 1. Å, Mari!!! Nå blei eg glad. Så kjekt at du trives og alt. Eg savne deg super masse då, og når du komme hjem så tror eg at eg bare ska klistra meg fast te deg. Tenk at du ska på PROM, det blir sikkert tusen ganger bedre enn juleballet i Bergelandshallen med brannalarmen som går og alt.

  <3 <3 <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Mari, viss du ikkje blir prom-queen er me ikkje venner lengre. Just sayin..
  Men det var et fint og koselig innlegg <3 Eg va litt redd du ikkje skulle få någen som helst venner sånn som her hjemme, men det er bra du vertfall passer inn i Canada.

  TUUUUUULLAAAAAA, savner deg SÅÅÅ mye.. ! Pluss litt til.

  SvarSlett