3. september 2010

Savner Norge...

De siste dagene har gått mye opp og ned. På skolen har jeg fått mange venner, lærerne er kjekke og de fleste fagene er til å overleve. Likevel er det utrolig slitsomt å hele tiden være hundre prosent konsentrert for å forstå fransken. Hver dag i siste time og på bussen hjem må jeg bite tennene sammen for at tårene ikke skal komme frem. Jeg begynner å tenke på alle jeg savner og hvor lett alt var hjemme i Norge. Småting som å få med seg hva folk sier krever så utrolig mye mer energi enn jeg er vandt til, og når alle småting som man i Norge ikke tenker over i tillegg til å få seg venner, gjøre lekser, følle med i timen osv. gjør dagen så utrolig slitsom. I tillegg har det vært så utrolig varmt (over 30 grader og sol hver dag) så når jeg kommer hjem har jeg bare lyst til å legge meg ned og sove. Jeg har grått mer enn i hele fjor til sammen og jeg tenker alt for mye på alle i Norge.

Ikke misforstå meg, jeg har det utrolig fint, og folk er kjempesnille på skolen, men med en gang det ikke er noe som skjer og jeg får tid til å tenke og slappe av sprekker alt. Jeg får bare holde meg opptatt og prøve å minske litt på kontakten med venner og familie (i Norge). Alle sier den første måneden er verst, så jeg får håpe ting blir lettere etter hvert.

Nå er det langhelg (fri både fredag og mandag) og jeg skal på camping med familien. Jeg tror det blir bra å komme litt vekk fra skole og stress.

Og for å avslutte et litt negativt innlegg på en positiv måte kommer det nå bilder av huset og rommet mitt. Det er kjempefint her, og etter litt tips fra Kaja skal jeg nå prøve å tenke så mye som mulig på det positive.

Image and video hosting by TinyPic
Huset!

Image and video hosting by TinyPic
Hagen og bassenget.

Image and video hosting by TinyPic
Hagen og campingvogna (som vi skal bruke i helgen).

Image and video hosting by TinyPic
Ei elv som renner gjennom byen.

Image and video hosting by TinyPic
Rommet mitt. Til venstre ser du litt av det store klesskapet!

Image and video hosting by TinyPic
Litt annen stil enn rommet mitt i Norge, men jeg liker det!

Over og ut for denne gang.

3 kommentarer:

 1. Kjære snille tøffe Mari.
  Husk å drikke MASSE vann når det er så varmt, det hjelper enormt -ha konstant ei flaske med deg..
  Ønske deg ei rolig og flott helg. Klem..

  SvarSlett
 2. Så flinke du e Mari! Stolt av deg, hold ut :-)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg kjenner meg helt igjen i det du skriver! Jeg har ingen ting å klage på, men plutselig så kan jeg bryte ut i går for ingenting! Jeg så bilen vi har hjemme, kjøre forbi en dag, og jeg begynte og gråte liksom. Haha! Nå begynner heldigvis humøret å stabilisere seg litt. Jeg hadde aldri forestilt meg at det skulle bli så tøft. Men det blir bedre heldigvis! :D Tenk så trist vi hadde hatt det hvis vi ikke hadde reist. Da hadde vi brukt et helt skoleår på å angre! Veldig kjekt å lese bloggen, så tar du så mange fine bilder! Du får tenke på at du har et eget rom hvertfall! Så får du litt alene tid!

  Stor klem fra Frida i Frankrike! <3

  SvarSlett